Cukromer s teplomerom
Popis produktu
Cukromer nebo jinak nazývaný také kvasoměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu – zralosti vykvašeného ovoce – zda je kvas již vhodný pro pálení.
Měření se provádí při teplotě 20°C. Rozsah stupnice 0-10%. Součástí je také teploměr s rozsahem 0-35°C
Cukromer je balen v odolném papírovém tubusu.
Technické parametry
Celkový rozměr (øxv) | 20x250 mm |
---|---|
Váha | 0,05 kg |
Přidat příspěvek
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Spuchlák - provozovna
Zahradní centrum Slnečnica
Pezinská ulica 5862
901 01 Malacky - SR
IČ: 140 558 64
IČ DPH: SK1020218881
+421 911 016 340
objednavky@spuchlak.sk
Možno hľadáte
Přihlaste se k odběru zpravodaje
a budete vědět o zlevněném zboží a novinkách jako první.
Registrací se k ničemu nezavazujete a odběr novinek můžete kdykoliv
zrušit prostřednictvím odkazu ve zprávě.
Objednáné zboží zasíláme přes TopTrans do 48 hodin
Máme odborníky, kteří jsou připraveni vám poradit
Disponujeme 4 000 m2 vlastních skladových prostor
Individuální a množstevní slevy pro zákazníky se zaměřením na vinařský a záhradkářsky sortiment.